Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для, котрі намагається приготуванням, та втомлюється від бардак серед своїй кухні!
Хочу відкрити вам смішною ситуацією, що пригодилася зі мною того самого тижня, і це було.... Моя мала вимовила бажання, аби як кулінарний експерт приготувала щось неймовірне до день народження. Я, як завжди, авжеж, розпочала переглядати врятувальну знахідку серед мережі і... о боже!. Втратила цілісних 1.5 години свого життя, мов зомбі від ресурсу до ще однієї сторінки з рекламою! Перші варіанти виявилися нереально для професіоналів, декілька - із недоступними компонентами, треті - із тоннами відволікаючих елементів. Але згодом як же я вспомнила про існування сей чудовий ресурс й за п'ять неймовірно швидких хвилин вишукала - той самий рецепт! Рецепт був настільки настільки детальним, що навіть моя 12-літня донька спромоглася мені підказати. В результаті наша команда приготували дивовижний кулінарну феєрію, і він був визнаний справжнім відкриттям святкового столу. Тепер навіть ті, хто раніше сумнівався мої вже заздрісні сусідки питають: "В якому місці ти відкрила такий чудовий спосіб?"
Каталог tururutu.icu
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: