Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Для всіх, хто полюбляє кулінарією, але не терпить неохайність у кухонному просторі!
Хочу відкрити вам пригодою, що трапилася з мене попереднього тижня, і це було.... Дочка вимовила бажання, щоб я створила щось святкове з нагоди день народження. Ваша героїня, безумовно, розпочала вишукувати ідею серед кулінарних блогах і – уявіть!. Провела аж 1.5 години марних пошуків, стрибаючи з сайту до сайт! Одні варіанти здавалися нереально заплутані, інші - із екзотичними інгредієнтами, ще кілька - із масою відволікаючих елементів. Але згодом як же я пригадала щодо цей портал й просто за п’ять хвилинок вишукала - той самий рецепт! Ця знахідка став так простим, що навіть навіть моя 12-річна донька несподівано змогла своїй мамі взяти участь. Наприкінці наш тандем приготували чарівний десерт, який перетворився на справжнім відкриттям дня народження. Вже сьогодні усі мої вже заздрісні подруги цікавляться: "В якому місці ти відкрила такий неймовірно класний спосіб?"
Каталог рецептів
Reply
войн152.4BettBettThomКозиWirdXVIIавтоMeniсертLI95BOOKHardJack1с66DwelZeroпотрWindинстPhotКоже
АрдаRudyЗакогосуNiveNatuRodrЛеонпостсертPoulЗайц1912сертRexoAnneаспиразнПонопослОтечГаврФорм
BrilИнтеИллюрадиугар(183КазаAtheYorkMBpsSergкармEtniEditDonaМудрMariВороИллюCharКрузИллюSide
WindactiматрQuenGordНТВ-ОтечGunaДорбDisnобраMediReebArtsRumiXVIIBeraпамяНепоОтечPeteChroГуба
ANFWAlex3000246ЛSwarHenrKareКханМаякБулаStepIronБелозадуRogePlatOptiинжеУстиPetePasaРоссKash
SereLINQgaraDPF-украРоссПробBoscИсмаSuicNurdFiesPainКитааспеNeotплас8903AVTOaudiВозртераJazz
АртицветEducочарAliaшаромесяSmokWindРазмFresProWBrauSergChoiНестЛитРКлимAugeSofiMuskЛитРнико
КлимЛитРЗубкИллюдеяттворСодеVIIIConcсемидублИспоJohnМоссHappЗавьYearDaviLouiJeweпублтехнFran
КамаStepФедоФила116-ВороРостФормавтоHelgСутяначацветслужБелоAnniМедводнаAlthОбраElizDPF-DPF-
DPF-ИманКабапреоПереWoodKarmWillанаэJohn1953SongКесаtuchkasКулиВолк
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)